Velkommen til Isefjærleiren

Naturistsenter i sørlandsidyll


Telefon: 37 27 49 90 / 906 63 137      E-post: Booking / Styret

Adresse: Isefjærleiren Naturistsenter, Isefjær, 4770 Høvåg

English

Opplevelser Hjem Sauna og Strand Lavsesong Om oss Overnatting Index Enhomepage Slik finner du os About Us


Isefjærleiren ble kjøpt i 1996 og eies i dag av enkeltpersoner og naturistforeninger under Norsk naturistforbund. Formålet med kjøpet var å etablere et feriested for norske og utenlandske naturister om sommeren, samt utleie av lokaler utenom naturistsesongen.


Fra 1996 til i dag, har stedet gjennomgått en langsom, men stor forandring. Den tidligere britiske militærleiren er omgjort til et naturskjønt og tiltalende naturiststed. Om sommeren har vi besøk av mange norske og utenlandske naturister fra flere land i Europa.


Vil du være vertskap?

Er du glad i mennesker, liker å yte service og i tillegg ønske å leve som naturist? Da er vertskap i Isefjærleiren noe for deg. Her kan du oppleve ro og stillhet, men må også være forberedt til å en dugelig innsats når det gjelder! Som vertskap vil du møte mange hyggelige mennesker og få et flott opphold på idylliske Sørlandet.

Arbeidet består i å betjene resepsjonen, rengjøring, matlaging og andre drifts relaterte oppgaver. Vi kan ikke by deg betaling, men du får gratis kost og losji og kanskje det viktigste av alt, mange gode opplevelser, hyggelige minner og en god følelse av å yte for fellesskapet!


Vertskap NL